Zonnepanelen

Financiële producten – alle soorten en maten!

Financiële producten zijn er in allerlei soorten en maten. Iedereen krijgt in zijn leven namelijk wel eens te maken met een vorm van een financieel product.Iedere vorm van financieel product kan gekenmerkt worden door zijn eigen specificaties en risicofactoren. De financiële producten die op onze website onder de aandacht worden gebracht zijn:

  • Beleggen
    Met beleggen is het mogelijk om met jouw bestaande geld, meer geld te maken.
  • Betalen en sparen
    Iedereen beschikt over zijn eigen spaarrekening. Hierop spaar je geld wat je vervolgens kunt gebruiken om dingen mee te betalen.
  • Hypotheek
    Als je van plan bent om een huis te kopen, zul je hier vrijwel altijd geld voor moeten lenen. In dit geval zul je een hypotheek af moeten sluiten.
  • Lenen
    Indien je extra geld nodig hebt, kun je deze bij een externe instelling lenen.
  • Pensioen
    Dit is het geld waar je gebruik van kunt maken zodra je gestopt bent met werken.
  • Verzekeren
    Hiermee kun je jezelf verzekeren tegen bepaalde risico's.

Bovenstaande financiële producten zullen afzonderlijk, en bovendien uitgebreider behandeld worden op onze website. Dit omdat de reeds genoemde producten de nodige complexiteit met zich mee brengen. Iedere categorie is zodoende voorzien van zijn eigen webpagina waarin ieder financiële product uitgebreid behandeld zal worden.

Vergelijk financiële producten met elkaar

Online zijn er tal van verschillende websites die het mogelijk maken om de verschillende financiële producten met elkaar te vergelijken. Hier heb je in één overzicht alle financiële producten met informatie over de bijkomende risico's, de kosten en het mogelijke rendement.